Fotogrāfs Aigars Jansons www.AJstudio.lv

Canon EOS 1D Mark IV

E-pasts Drukāt

Funkcijas

* 16,1 MP APS-H CMOS sensors
* 10 fps ar līdz 121 JPEG attēliem vienā nepārtrauktā fotografēšanā
* 45 iedaļu AF sistēma ar 39 krusteniskā tipa sensoriem
* Full HD (1080p) filmas ar manuālo vadību
* Augsta ISO jutība līdz 102400
* 3,0” Clear View II LCD ar Live View režīmu
* Dual “DIGIC 4”
* EOS integrētā tīrīšanas sistēma

Sīkāka informācija






16,1 MP CMOS sensors
Canon izstrādātais un ražotais 16,1 MP APS-H izmēra CMOS sensors nodrošina attēlus ar neticami zemu traucējumu līmeni vissliktākajā apgaismojumā Sensors uztver izcilas detaļas A3 vai lielākām izdrukām, pat izgriežot attēlus.

10 fps ar līdz 137 JPEG kadriem nepārtrauktās uzņemšanas režīmā

Uztveriet katru darbības mirkli ar EOS 1D mark IV 10fps uzņemšanas ātrumu un līdz 121 liela izmēra JPEG attēliem vienā nepārtrauktās uzņemšanas reizē (28 RAW).

45 punktu AF sistēma

Jaunums – EOS 1D mark IV ir ļoti precīza 45 punktu AF sistēma ar 39 krusteniskā tipa sensoriem. Nodrošinot precīzu fokusēšanu ar ātrdarbīgiem diafragmas objektīviem, tiek izmantoti 39 ļoti jutīgi krusteniskā tipa sensori, kas piemēroti objektīviem ar f/2,8 vai ātrākas darbības diafragmu.

Full HD filmu ierakstīšana

EOS 1D mark IV piedāvā plašu daudzveidību, apvienojot izcilu fotoattēlu uzņemšanu un iespēju uzņemt Full HD (1080p) video, lietotājam izvēloties kadru ātrumu. Labākai vadībai lietotāji var manuāli iestatīt ekspozīciju vai fotografēt ar 720p vai VGA izšķirtspēju. HDMI izeja ļauj atskaņot video un attēlus HD kvalitātē.

Uzņemšana vājā apgaismojumā

Pateicoties EOS 1D mark IV ārkārtēji plašajam ISO diapazonam 100 – 12 800, ko var paplašināt līdz neticamam ISO 102 400, uzņemšana nav jāpārtrauc pat vistumšākajos apstākļos.

3,0” Clear View II LCD ar Live View režīmu

Ar 920 000 augstas izšķirtspējas 3,0” Clear View II LCD ekrānu ir viegli detalizēti pārlūkot attēlus un video. Izmantojot izturīgas struktūras konstrukciju, tiek mazināti atspīdumi, ļaujot izmantot Live View jebkuros apstākļos.

Dual DIGIC 4

Canon Dual DIGIC 4 procesori augstas izšķirtspējas attēlu no EOS 1D mark IV CMOS sensora apstrādā ļoti ātri, nodrošinot 14 bitu attēlu apstrādi dabiskās krāsās, ar vienmērīgām pārejām. Dual DIGIC 4 nodrošina uzlabotu traucējumu samazināšanu, uzņemot ar lielāku ISO ātrumu un tūlītēju darbības uzsākšanu.

EOS integrētā tīrīšanas sistēma

Iebūvētā Canon putekļu drošā sistēma nodrošina profesionālu un daudzpusīgu risinājumu, aizsargājot attēlus pret putekļu radītiem efektiem: iekšējās putekļu veidošanās samazināšana, iebūvētā sensora tīrīšanas mehānisms un automātiska putekļu plankumu noņemšana ar iekļauto Digital Photo Professional programmatūru.

Pilnībā saderīga ar EF un EX Speedlite

EOS 1D mark IV lietotājam ir pieejams pilns EF un EX-sērijas Speedlite klāsts. Radiet sistēmu, kas atbilst jūsu prasībām.


 

Kontakti


  • Tel: +371 26469420
  • Email: info.aijaphoto@gmail.com
  • Website: www.ajstudio.lv
Top.LV